Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži, bez vode na nekoliko lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Hum na više lokacija
Voda na ulici, neophodan je iskop na nekoliko lokacija u selu Hum, u ulicama Pobede i Danila Price. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Ulica Šumatovačka br. 15
Voda na ulici, potreban je iskop u Šumatovačkoj ulici, kod broja 15. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Šumatovačkoj i okolnim ulicama: Jelene Dimitrijević i Anete Andrejević.

Ulica Svrljiškog partizanskog odreda br. 101
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Svrljiškog partizanskog odreda, kod broja 101. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Svrljiškog partizanskog odreda, od ulice Marina Držića do ulice Petra Velebita. Moguć je prekid i u nekim okolnim ulicama: Žarka Jerkovića, Miladina Popovića i Heroja Pop Miće, u istom vremenskom terminu, do 15 sati.

Ulica Dušanova br. 79
Zbog radova na priključnoj vezi u Dušanovoj ulici kod br. 79, neće biti prekida u vodosnabdevanju osim za stambeni objekat na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com