Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će raditi na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Mogući su prekidi snabdevanja vodom do 15 časova.

Ugao ulica Radoja Dakića i Dimitrija Dragovića

Zbog velike havarije na mreži AC 200 voda je zatvorena, u toku je raskopavanje na uglu ulica Radoja Dakića i Dimitrija Dragovića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati, u delu naselja Duvanište, na prostoru od Vizantijskog bulevara do ulice Dimitrija Dragovića. Dok traju radovi obezbeđena je auto-cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom u ulici Dimitrija Dragovića.

Ulica Svetozara Markovića, iza pozorišta

Obavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u ulici Svetozara Markovića, kod parkinga iza pozorišta. Zbog intervencije biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati na prostoru od ulice Generala Tranijea, u delu ulice Svetozara Markovića, do ulice Sinđelićev trg (od pozorišta do kružnog toka).

Selo Vrelo

Voda na površini u selu Vrelo, kod pumpne stanice, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na osposobljavanju zatvarača moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Vrelo.

Naselje Donja Vrežina, ul. Carice Milice br. 8

Voda curi u dvorištu korisnika, nužno je raskopavanje u ulici Carice Milice kod br. 8, u naselju Donja Vrežina. Zbor radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Carice Milice.

Vizantijski bulevar, kod tržnog centra“Lidl“

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži od prethodnog dana na Vizantijskom bulevaru bb, u blizini tržnog centra“Lidl“. Zbog popravke distributivnog cevovoda AC 400, neće biti prekida u snabdevanju vodom u naselju Duvanište, osim u delu zbog novonastalog kvara u ulici Dimitrija Dragovića, od ul. Vizantijski bulevar do Dimitrija Dragovića. Okončanje radova i vraćanje redovnog snabdevanja vodom se predviđa do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com