Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul. Studenička, ul. Majakovskog, ul. Slaviše Cekića, ul. Narodnih heroja, selo Mezgraja;

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi  u ulicama: Ul. Presvete Bogorodice, ul. Gavrila Principa, ul. Mramorska, ul. Kosančićeva, ul. 1300 Kaplara (Pasi Poljana), ul. Dimitrija Tucovića (Medoševac);

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI PREKIDI VODOSNABDEVANJA U NASELJU“ŠLJAKA“, SELU MEZGRAJA I MANJEM BROJU ULICA

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Slaviše Cekića u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Mezgraja, kod igrališta. Zbog radova na popravci havarije biće povremenih prekida u snabdevanju vodom u celom selu do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Pojavila se voda na asfaltu u Studeničkoj ulici bb. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži je potrebno iskopavanje tako da je moguć prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izbijanje vode je prijavljeno i u ulici Majakovskog u Duvaništu. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži je potrebno iskopavanje i usled toga biće prekida u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Narodnih heroja. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

SAOPŠTENJE O JAVNIM ČESMAMA NA TERITORIJI GRADSKE OPŠTINE MEDIJANA

U skladu sa redefinisanim ugovorom sa Gradskom opštinom Medijana i zbog hitnosti rešavanja nastale situacije u interesu građana, ekipe JKP“Naissus“su u rekordnom roku osposobile i vratile u osnovnu funkciju 18 od ukupno 19 javnih česama na teritoriji najveće gradske opštine uz napomenu da je ostala jedna, preko puta zgrade opštine Medijana, koja će da bude popravljena u narednih nekoliko dana. Posebnim angažovanjem, pored obimnog posla održavanja vodovodne mreže, ljudi iz JKP“Naissus“ su popravili sva oštećenja, zamenili slavine i očistili slivnike na svim česmama kako bi omogućili sugrađanima i gostima (stranim i domaćim) nesmetano korišćenje i osvežavanje jednom od najboljih voda u Evropi.

Ponavljamo apel Nišlijama pre svih, da pripazimo naše česme jer one jesu određeni brend i reklama našeg grada za veliki broj turista u vreme muzičkih, filmskih, slikarskih i drugih kulturno-turističkih događaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com