Servisne

JKP NAISSUS: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na više lokacija na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdeavenju.

 

POPRAVКA КVARA NA UGLU ULICA SJENIČКE I VOJNIКA IVANA BOGDANOVIĆA
Voda na površini, potrebno je ospsosobljavanje uličnog zatvarača u naselju Gornji Кomren, na uglu ulica Sjeničke i Vojnika Ivana Bogdanovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u pomenutim ulicama: Sjeničkoj i Vojnika Ivana Bogdanovića.

RADOVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC
Voda na površini, nužna su dva iskopa u selu Supovac, kod prodavnice i nešto niže. Ukoliko se obezbede tehnički uslovi obavljaće se popravka vodovodne mreže i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

POPRAVКA VEZE U ULICI DESANКE MAКSIMOVIĆ
Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Desanke Maksimović, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Desanke Maksimović.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u selima: Supovac na više mesta, Donja Trnava – Vukosava Miletića 3 i Ljubisava Simića 2, Čamurlija na više mesta, Paljina bb, Miljkovac, Toponičkii put, Čamurlijski put bb. Popravke se vrše i u ulicama: Bulevar 12. Februar 98, 108, 151, Đorđa Blagojevića Bore 11, 12, Zaplanjska 74, Mokranjčeva 59/2, Čarnojevićeva 6-8, Ledena stena 24, Nova železnička kolonija 6 i 7 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com