Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: ul.Humska bb, ispred pruge, selo Jelašnica, ul. Marjana Badela.

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI MOGUĆI PREKIDI VODOSNABDEVANJA NA VIŠE LOKACIJA

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u naselju “Kitice“ kod sela Veliki Drenovac. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Gornje Međurovo, u ulici Vladimira Vukadinovića. Zbog popravke prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u ovom selu do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Desila se havarija na vodovodnoj mreži u ulici Vladimira Ćorovića ispred broja 16. Zbog radova na popravci kvara, moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci priključne veze u Humskoj ulici bb, ispred pruge. Zbog popravke oštećenja na mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Marjana Badela, ispred brojeva 12-13. Zbog radova na popravci havarije, moguć je prekid u snabdevanju vodom u celoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com