Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lolkacija u gradu.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Bojovića

Zbog obilnog curenja voda je zatvorena sinoć, i nužan je iskop u ulici Vojvode Bojovića, kod brojeva 18 – 20. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Vojvode Bojovića, Ohridskoj, Mostarskoj, Kajmakčalanskoj, Dravska, Đure Jakšića.

Radovi na popravci kvara u Gornjoj Vrežini

Voda curi na ulazu u naselje, potrebno je raskopavanje u Gornjoj Vrežini. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru celog naselja Gornja Vrežina.
Više intervencija u selu Ljuberađa

Nastavak radova i potrebni su novi iskopi u selu Ljuberađa, na više adresa. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Ljuberađa.

Kvar na mreži u Gornjem Matejevcu

Novi kvar u naselju Gornji Matejevac, potrebna je intervencija u ulici Kralja Aleksandra, gde je muljni ispust. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Kralja Aleksandra, i moguć prekid u okolnim ulicama: Prosvetnoj, Vinogradarskoj, Hajduk Veljkovoj, Sinđelićevoj.

Intervencija u selu Lalinske pojate

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u selu Lalinske pojate. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Lalinske pojate.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Supovac

Voda curi na prvim ventilima, potrebna su osposobljavanja na više adresa u selu Supovac. Zbog intervencija, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac.

Kvarovi ušahtama u selima Mramor i Batušinački put

Voda puni šahte, potrebna su osposobljavanja prvih ventila u selima Mramor, Batušinački put, na više adresa. Zbog popravke priključnih veza, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor i na Batušinačkom putu.

Ulica Milojka Lešjanina

Tokom dana obavljaće se provera uličnih zatvarača u ulicama: Milojka Lešjanina, Drainčeva, Šumadijska. Zbog intervencija neće biti prekida u vodosnabdevanju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com