Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulica Matejevački put
Obavljaju se radovi na prevezivanju vodovodne mreže u ulici Matejevački put. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu ulice Matejevački put, leva strana od ul. Mirisnih vrba do ulice Somborske.

Naselje Deveti maj, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 145
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda, kod broja 145. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, leva strana, od škole u ulici Topličkog partizanskog odreda do Mramorskog brda i sela Mramor.

Кnez Selo
Кvarovi u šahtama na više adresa u Кnez Selu. Zbog osposobljavanja priključnih veza na više lokacija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кnez Selu.

Ulica Đorđa Кrstića br. 5
Voda otiče u zemlju, potrebno je tačno lociranje i iskop u ulici Đorđa Кrstića, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Đorđa Кrstića (ukoliko je u pitanju manji kvar biće u prekidu vodosnabdevanje samo na pomenutoj adresi, Đorđa Кrstića 5).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com