Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Niška Banja, ul. Ivana Gorana Кovačića br. 1a
Pojavljuje se voda u šahti, potreban je iskop u ulici Ivana Gorana Кovačića, kod broja 1a, u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ivana Gorana Кovačića.

Ulica Despota Đurđa
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Despota Đurđa. Zbog intervencije na prevezivanju mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Despota Đurđa.

Selo Pasi Poljana, ul. Serdara Jola Piletića bb
Voda na površini jer je prso prvi ventil u selu Pasi Poljana, u ulici Serdara Jola Piletića bb. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Serdara Jole Piletića. Radovi su odloženi prethodnog dana iz tehničkih razloga.

Ulica Svetislava Trgojevića br. 26
Curi voda na prvom ventilu, potreban je iskop u ulici Svetislava Trgojevića, kod broja 26. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetislava Trgojevića.

Ulica Bulevar Nemanjića br. 14a
Кvar je na prvom ventilu u ulici Bulevar Nemanjića, u zgradi sa brojem 14a. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati samo za stambeni objekat na pomenutoj adresi (Bulevar Nemanjića 14a). Radovi su odloženi prethodnog dana iz tehničkih razloga.

Ulica Zetska br. 2
Voda izbija na prvom ventilu i puni šahtu u ulici Zetskoj, kod broja 2. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja u periodu do 15 sati u delu Zetske ulice (od mesta kvara do podvožnjaka).

Trg Svetog Save bb
Voda curi na prvom ventilu i puni šahtu u parku Svetog Save bb. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja u intervalu do 15 sati u parku Svetog Save (deo sa lokalima prema ul. Bulevar Nemanjića).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ovo iz vodovoda stvarno su toliko bahati da im niko ne može ništa!. Iako im je više puta prijavljeno da im voda curi u rupi koju su iskopali da bi spojili dve cevi od vode, oni danas zatrpavaju rupu i nisu znali da urade da voda ne curi!. Ul. Vojvode Mišića na kružnom toku kod novog TC Delta.! I za 15 dana, kada voda izbije iz asfalta i zemlje, ponovo će da otkopavaju i danaplaćuju njihov nerad i ne znanje gradu Nišu. Bruka i sramota i za grad i za vodovod Naissus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com