Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ugao ulica Кumanovske i Jovana Babunskog
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na uglu ulica Кumanovske i Jovana Babunskog, kolovoz-asfalt. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulicama Кumanovskoj i Jovana Babunskog.

Ugao ulica Pukovnika Rajevskog i Vinaverove
Voda na ulici, nužno je raskopavanje na uglu ulica Pukovnika Rajevskog i Vinaverove. Zbog radova na popravci vodovdne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Pukovnika Rajevskog i Vinaverovoj.

Ulica Bulevar Svetog Cara Кonstantina bb, kod “NIS“ pumpe
Voda na ulici, nužan je iskop, trotoar-ploče, u ulici Bulevar Svetog Cara Кonstantina, kod “NIS“ pumpe. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Bulevara Svetog Cara Кonstantina (u okolini “NIS“ pumpe).

Ulica Sime Matavulja br. 10
Voda na trotoaru, potreban je iskop u ulici Sime Matavulja, kod br. 10. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sime Matavulja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com