Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog kvarova i radova na vodovodnoj mreži danas su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Jove Tošića br. 1

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Jove Tošića br. 1. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Jove Tošića.

Ulica Donjovlaška, prilaz II

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Donjovlaškoj, prilaz II. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Donjovlaške (prilaz II).

Naselje Gornji Matejevac

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u naselju Gornji Matejevac, kod ambulante. Zbog oštećenja na priključnoj vezi biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja kod ambulante.

Naselje Donji Matejevac, ul. Rangela Stevanovića bb

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Rangela Stevanovića bb, u naselju Donji Matejevac. Zbog oštećenja na priključnoj vezi biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja (ulica Rangela Stevanovića).

Ulica Kamenički vis br. 1

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Kamenički vis, kod br. 1. Zbog radova na popravci servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kamenički vis.

Ulica Svetopreobraženska br. 6b

Curenje na prvom ventilu, nužno je raskopavanje u ulici Svetopreobraženskoj, kod br. 6b. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetopreobraženskoj.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com