Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će raditi na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Mogući su prekidi snabdevanja vodom do 15 časova.

Knez Selo, prema izletištu

Voda izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje (kolovoz-zemlja), na putu prema izletištu. Zbog radova na osposobljavanju vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Knez Selu.

Knez Selo, iznad bolnice

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje iznad bolnice u Knez Selu. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži i radova na putu prema izletištu moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u celom selu.

Niška Banja, Banjsko polje

Kvar na cevovodu prečnika DN 500, potrebno je raskopavanje na Banjskom polju, u Niškoj Banji. Intervencija na vodovodnoj mreži se obavlja bez obustave vodosnabdevanja.

Selo Gabrovac, ul. Pobede br. 4

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na ulazu u selo Gabrovac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u celom selu.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com