Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će raditi na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Mogući su prekidi snabdevanja vodom do 15 časova.

Selo Gabrovac, ul. Prvomajska br. 35
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Prvomajskoj ulici, kod br. 35, u selu Gabrovac. Zbog radova na osposobljavanju vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Gabrovac.

Selo Gabrovac, ul. Omladinska br. 1
Kvar na vezi u dvorištu stranke, za iskop zemlje je potreban mali bager. Zbog popravke vodovodne i priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u celom selu.

Ulica Dejana Dinića br. 30
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje (kolovoz-zemlja) u ulici Dejana Dinića, kod broja 30. Zbog radova na popravci priključne veze moguće je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ul. Dejana Dinića.

Ulica Jastrebačka br. 27
Voda u šahti, potrebno je raskopavanje u Jastrebačkoj ulici ispred br. 27. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Jastrebačkoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com