Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Iz JKP “Naissus” obaveštavaju da u utorak 3. decembra, obavljaju radove na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu od 8 do 15 sati.

Ulica Prvomajska br. 1

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Prvomajskoj ulici br. 1, ispred“AS“ trgovine. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu Prvomajske ulice (od Dušanove do ulice Josifa Pančića).

Ulica Stevana Sremca kod br.17-19

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Stevana Sremca kod br. 17-19. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stevana Sremca.

Ulica Miloša Obilića br. 8

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Miloša Obilića br. 8. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Miloša Obilića.

Ulica Gorička br. 69

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u Goričkoj br. 69. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Goričkoj.

Niška Banja, ulica Ruzveltova br. 50

Voda na ulici trotoar-zemlja, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Ruzveltovoj ulici, u Niškoj Banji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com