Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

U sredu 20. novembra, obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži, u vremenu od 8 do 15 sati.

Nastavljaju se radovi i otežano vodosnabdevanje na delu magistralnog cevovoda, od izvorišta Krupac do Vinika.

Nastavljaju se složeni radovi na magistralnom cevovodu u nastavku ulice Radmile Savićević, u naselju Donja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem). Zbog radova je zatvoren atarski put koji prolazi pored muljnog ispusta i paralelan je sa auto-putem. Ostaje smanjeni pritisak vode, koji uslovljava otežano vodosnabdevanje (u višim delovima moguć prekid) za korisnike od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica, Crvena reka), sve do  viših delova naselja Podvinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada neće bitno uticati na vodosnabdevanje. Usled kompleksnog tehnološkog procesa koji se obavlja na pomenutoj lokaciji, otežano vodosnabdevanje će potrajati danas i narednog dana (četvrtak 21.novembar), shodno situaciji na terenu.

Ugao Viničke i Mavrovske ulice.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje na uglu Viničke i Mavrovske ulice. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama: Viničkoj, Mavrovskoj, Pionirskoj, Kotorskoj i delu ulice Dr Vojislava Vučkovića.

Knez Selo.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Knez Selu, ispod crkve. Zbog radova na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Knez Sela, ispod crkve.

Ulica Generala Bože Jankovića br. 24.

Voda curi u šaht, potrebno je raskopavanje u ulici Generala Bože Jankovića, kod br. 24. Zbog radova na zameni priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Generala Bože Jankovića.

Naselje Gornji Matejevac, ulica Dragiše Cvetkovića bb.

Voda otiče u dvorište korisnika, potrebno je raskopavanje u ulici Dragiše Cvetkovića bb, u naselju Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Dragiše Cvetkovića.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com