Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

U petak 15. novembra, obavljaće se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu od 8 do 15 sati.

U ponedeljak 18. novembra na delu magistralnog cevovoda od izvorišta Krupac do Vinika otežano vodosnabdevanje.

Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od izvorišta Krupac do Vinika, u ponedeljak 18. novembra 2019. god. Zbog radova, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode, uz moguć prekid na nekim lokacijama, biće izražen od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica), sve do  viših delova naselja Vinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.

Naselje Nikola Tesla, ulica Malčanska br. 36.

Kvar na servisnom ventilu, potrebno je raskopavanje u ulici Malčanskoj br. 36, u naselju Nikola Tesla. Zbog radova na popravci priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Malčanskoj ulici.

Novo Selo, ulica Vlasotinačka br. 16.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Vlasotinačkoj ulici br. 16, u Novom Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u Vlasotinačkoj ulici.

Naselje Vinik, ulica Aleksandra Šakića bb.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Aleksandra Šakića bb, u naselju Vinik. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Vinik (ulica Aleksandra Šakića).

Naselje Bubanj, ulica Miloša Obilića, kod brojeva 8 i 12.

Kvarovi na prvim ventilima, potrebno je raskopavanje u ul. Miloša Obilića, kod brojeva 8 i 12, u naselju Bubanj.  Zbog radova na popravci priključnih veza moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Miloša Obilića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com