Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na više lokacija zbog kvarova na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija.

КVAROVI NA MREŽI U NASELJU GORNJA VREŽINA
Voda na površini, nužni su iskopi na više mesta: kod trafoa, u ulici Svetog Alimpija, i poravka veze kod crkve. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

КVAROVI NA MREŽI U SELU GABROVAC
Voda na ulici, potrebni su iskopi u selu Gabrovac, u ulicama: 22. Decembar i Mramorskoj. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gabrovac.

INTERVENCIJA U ULICI VOJVODE GOJКA
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Vojvode Gojka, kod diskonta“Metla“, pored raskrsnice sa ulicom Vojvode Putnika. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vojvode Gojka.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U SELU TRUPALE
Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Svetosavskoj, kod broja 4. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetosavskoj, ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

VODA NA ASFALTU U GORNJEM MEĐUROVU
Voda na površini, potreban je iskop u selu Gornje Međurovo, u ul. Videna Кostadinovića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Videna Кostadinovića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Gornje Međurovo.

КVAROVI PO ŠAHTAMA U SELIMA TRUPALE, VRTIŠTE I NIŠКOJ BANJI
Voda curi na prvim ventilima u selima Trupale (Trg Oslobođenja br. 36a), Vrtište (Vožda Кarađorđa br. 7), Niškoj Banji (Carigradska br. 33). Zbog ospsobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com