Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na više lokacija, ukoliko vremenski uslovi dozvole

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Ulica Sićevačka
Pripremaju se radovi na vodovodnoj mreži u Sićevačkoj ulici. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Sićevačkoj ulici.

Bubanj selo
Intervencija na vodovodnoj mreži u Bubanj selu. Zbog radova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Bubanj selu.

Ulica Marka Jovanovića br. 20
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Marka Jovanovića br. 20. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Marka Jovanovića.

Gornji Matejevac, ulica Vodovodska br. 10
Voda izbija pored priključne šahte, potreban je iskop malim bagerom u ulici Vodovodskoj, kod broja 10, u selu Gornji Matejevac. Ukoliko se budu izvodili radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vodovodskoj i okolnim ulicama: Padinskoj, Gavrila Principa, Кarićevoj, Velje Cvetkovića.

Gornji Matejevac, ulica Cerska br. 10
Čuje se šuštanje vode u Cerskoj ulici br. 10, u Gornjem Matejevcu. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Cerskoj i okolnim ulicama: Čegarskoj i Obilićevoj.

Sela Brenica i Rujnik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Brenica i Rujnik. Cisterna će boraviti u selu Brenica od 10 do 12 sati, zatim u selu Rujnik od 12 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com