Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na više lokacija, uglavnom u selima

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Gornja Toponica, prema selu Berčinac
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u selu Gornja Toponica, 100 metara od skretanja za selo Berčinac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u više moravskih sela (Gornja Toponica, Vrtište, Trupale).

Gornja Vrežina
Voda na ulici, potrban je iskop u Gornjoj Vrežini, kod kamenoresca. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

Selo Popovac
Voda na površini, potreban je iskop na dva mesta u ulici Mileta Đurđanovića, kod brojeva 57 i 87, u selu Popovac. Zbog intervencija na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Popovac.

Selo Vrtište, ulica Beogradska br. 2
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Beogradskoj br. 2, u selu Vrtište. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Vrtište (Beogradskoj ulici).

Кnez Selo
Voda na ulici, potreban je iskop u Кnez Selu, iznad bolnice. Ukoliko se zbog uvećanog obima posla stigne za obavljanje radova na ovoj lokaciji, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Кnez Sela (iznad bolnice).

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close