Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na više lokacija u gradu. Stanovnici nekoliko ulica bez vode

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulica Pribojska br. 88
Voda na ulici, nužan je iskop u Pribojskoj ulici, kod broja 88. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Pribojskoj.

Naselje Gornji Matejevac, ul. Dragiše Cvetkovića br.1
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Dragiše Cvetkovića, kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu naselja oko pošte (ulice: Dragiše Cvetkovića, Vinogradarska, Prosvetna, Calkova, deo Hajduk Veljkove i deo Кralja Aleksandra).

Naselje Donja Vrežina
Više kvarova na prvom ventilu u naselju Donja Vrežina, u ulicama: Vidovdanska, Borivoja Stevanovića i Vrežinski bulevar. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza moguć je manji prekid vodosnabdevanja, u vremenu do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Za vreme izgradnje kanalizacione mreže biće povremenih prekida saobraćaja u ulici Oskara Daviča
U naselju Palilula, u ulici Oskara Daviča, koja se nastavlja od ulice Babičkog odreda obavljaju se radovi na izgradnji kanalizacione mreže u dužini od 450 metara. Radovi će trajati, od juče pa narednih 45 kalendarskih dana, negde do polovine meseca juna 2021.god. Za vreme izgradnje, saobraćaj će biti otežan u ovoj ulici, sa povremenim prekidima, zavisno od radnog procesa. Radno vreme je svakoga dana od 7 do 15 sati, osim u dane vikenda ili praznika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com