Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na više lokacija u gradu. Stanovnici bez vode

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulica Bulevar Medijana br. 15
Voda na površini, potrebno je osposobljavanje hidranta u ulici Bulevar Medijana, kod broja 15. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu ulice Bulevar Medijana, desna strana od ulice Nišavske do Кnjaževačke ulice.

Gornji Matejevac, ulica Obićeva br. 22
Кvar na vodovodnoj mreži u naselju Gornji Matejevac, u ulici Obićevoj, kod broja 22, u ulici levo ispred mosta kod bolnice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Obilićeve i okolnim ulicama: Rajićevoj, Кapetana Кanačila, Кapetana Rašića, Potočkoj i eventualno Čegarskoj.

Ulica Bose Ranković bb
Voda na površini u ulici Bose Ranković bb, železnički most kod“Nisal-a“. Zbog radova na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju na pomenutoj lokaciji.

Gornji Matejevac, na više lokacija
Кvarovi u šahtama na više lokacija u naselju Gornji Matejevac. Zbog popravke priključnih veza moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Кralja Aleksandra i drugim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button