Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na više lokacija u gradu i okolini

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

Ulica Кej 29. decembar
Nastavljaju se radovi koji su privremeno rešili kvar na primarnom cevovodu u ulici Кej 29. decembar. Potpuno saniranje sa prekidom vodosnabdevanja do 15 sati se predviđa u ulicama(naselje“Šećer mala“): Кej 29. decembar, Milentijeva, Jeronimova, Mačvanska, Svetosavska, deo Lole Ribara i deo Sedmog jula. Tokom intervencije biće smanjen pritisak na vodovodnoj mreži u centralnom gradskom jezgru, Mokranjčevoj i okolnim ulicama, na Trgu Кralja Aleksandra, Obilićevom vencu, u delu Palilule i delu naselja Bubanj.

Ugao ulica Pasterove i Dragiše Cvetkovića
Voda na ulici, nužan je iskop na raskrsnici ulica Pasterove i Dragiše Cvetkovića. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pasterovoj i delu ulice Dragiše Cvetkovića.

Ulica Milorada Veljkovića Špaje br. 1
Voda izbija na deoničnom šiberu i sliva se u garažu, potreban je iskop u ulici Milorada Veljkovića Špaje, kod broja 1. Zbog radovana popravci priključne veze u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici MiloradaVeljkovića Špaje.

Naselje Brzi Brod, ul. Vladimira Rolovića br. 2
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Vladimira Rolovića, u naselju Brzi Brod, kod broja 2. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vladimira Rolovića.

Ulica Maksima Gorkog br.7
Voda je zatvorena zbog neispravnog šiber ventila u ulici Maksima Gorkog, u zgradi na broju 7. Zbog intervencije na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Selo Sečanica
Deo sela Sečanica je neko vreme bez vode zbog neispravnog deoničnog ventila i nužan je iskop. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Sečanica, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com