Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na više lokacija, mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Niška Banja, ul. Carice Teodore br. 36
Voda curi ispred priključne šahte, nužan je iskop malim bagerom u dvorištu stranke u ulici Carice Teodore br. 36, u Niškoj Banji. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Carice Teodore.

Bulevar 12. februar br. 90
Izbija čista voda pored trotoara i iz kanalizacione šahte, potreban je iskop u ulici Bulevar 12. februar br. 90. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice, leva strana, od autobuske stanice do kružnog toka prema aerodromu. Aerodrom i privredni subjekti imaće uredno snabdevanje vodom.

Ulica Dimitrije Leka br. 58
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Dimitrija Leka, kod broja 58. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici Dimitrija Leke.

Bubanj selo
Voda na ulici, nužan je iskop u Bubanj selu, na delu puta prema selu Gornje Međurovo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje dela Bubanj sela, prema selu Gornje Međurovo.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close