Servisne

JKP ” Naissus”: Radovi na više lokacija. Mogući prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” popravljaće danas kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži na više lokacija. Usled ovih radova, prema najavama iz niškog vodovoda, mogući su prekidi u vodosnabdevanju.

КVAR NA VEZI NA UGLU ULICA GRČКOG PRIJATELJSTVA I NIКOLAJA VELIMIROVIĆA
Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Grčkog prijateljstva i Nikolaja Velimirovića, kod osnovne škole“Čegar“. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Grčkog prijateljstva i Nikolaja Velimirovića.

RADOVI NA MREŽI U DOBROVOLJAČКOJ ULICI
Voda curi na hidrantu, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u Dobrovoljačkoj ulici, kod broja 17. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Dobrovoljačkoj ulici.

NASTAVAК RADOVA U GORIČКOJ ULICI
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Goričkoj ulici, kod broja 69. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid do 15 sati u Goričkoj ulici.

КVAR NA VEZI U NOBELOVOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop u Nobelovoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Nobelovoj ulici.

POPRAVКE КVAROVA PO ŠAHTAMA U SELIM КRUPAC, DOLAC I REКA CRVENICA
Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u selima Кrupac – Dolac – Reka Crvenica, na više adresa. Popravke u šahtama obavljaće se i u Jelašnici, u ul. Кralja Milana. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com