Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na više lokacija, mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas, una popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Gornji Matejevac, ulica Vinogradarska br. 11
Voda ulici, nužan je iskop u Vinogradarskoj ulici, kod broja 11, u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vinogradarskoj i moguć prekid u okolnim ulicama: Čonićevo sokače, Кneza Pavla, Čarenskoj, Takovskoj, Кralja Milutina i Umetničkoj.

Naselje Deveti maj, ul. Zorana Cige Stojanovića br. 2
Voda sa ulice odlazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Zorana Cige Stojanovića br. 2, u naselju Deveti maj. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Ulica Jelene Glavaški br. 28
Voda na površini, ne drži prvi ventil i nužan je iskop u ulici Jelene Glavaški br. 28. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, eventualno manji broj domaćinstava u okolini mesta kvara.

Ulica Mačvanska br. 28
Voda u šahti, potreban je iskop u ulici Mačvanskoj, kod broja 28. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutoj adresi. Ukoliko ne drži glavni ventil biće manjeg prekida pored Mačvanske i u okolnim ulicama: Milentijevoj, Jeronimovoj i delu Sedmog jula.

Selo Gornji Matejevac, ulica Vinogradarska br. 11
Voda na ulici, nužan je iskop u Vinogradarskoj ulici, kod broja 11, u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na potisnom cevovodu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Gornji Matejevac i Кnez Selo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com