Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na više lokacija, mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Ugao ulica Topličine i Jugovićeve
Nastavak intervencije od prethodnog dana u Topličinoj ulici, na raskrsnici sa Jugovićevom ulicom. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Topličinoj ulici i na prostoru od Trga Кralja Aleksandra do Obilićevog venca. Za vreme dok traje intervencija Topličina ulica će biti zatvorena za saobraćaj.

Selo Hum
Više intervencija u selu Hum, u Pobedinoj ulici i ulici Danila Price. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u I internoj zoni sela Hum.

Naselje Mramorsko brdo
Voda na ulici, potreban je iskop na Mramorskom brdu, kod objekta“Кrajina vino“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati na Mramorskom brdu .

Selo Donje Međurovo, ul. Ćirila i Metodija br. 3
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Ćirila i Metodija br. 3, u selu Donje Međurovo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Donje Međurovo.

Ulica Zmaja od Noćaja br. 20
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 20. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja, na prostoru od Durmitorske ulice do Trebinjske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com