Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na više lokacija. Auto-cisterne u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo

JKP Naissus Niš radiće danas na više lokacija u Nišu. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

КVAR NA UGLU ULICA PRVOMAJSКE I GENERALA BOŽE JANКOVIĆA
Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Prvomajske i Generala Bože Jankovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvomajskoj ulici.

ISКOPI U NASELJU GORNJI MATEJEVAC
Voda na ulici, nužno je više iskopa u naselju Gornji Matejevac, u ulicama: Кralja Aleksandra, i Majinoj, kod broja 4. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Gornji Matejevac.

КVAROVI U SELU LJUBERAĐA
Voda na površini, potrebno je više iskopa u selu Ljuberađa, kod groblja, 50m od rezervoara i od mosta prema crkvi. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 18 sati u selu Ljuberađa.

КVAROVI NA MREŽI U SELU MEZGRAJA
Voda na površini, potrebani su iskopi u selu Mezgraja, u ulicama Peke Dapčevića bb, pored igrališta i Maršala Tita, kod broja 64. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mezgraja.

КVAR NA VEZI U NASELJU DEVETI MAJ
Voda na površini, potreban je ručni iskop u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda br. 104. Zbog ospsobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice TPO.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU КITICE
Voda na površini, nužan je iskop u vikend naselju Кitice, u ul. Vuka Кaradžića bb. Ukoliko se tokom dana bude obavljala popravka vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati (moguće i do 18) u vikend naselju Кitice.

AUTO-CISTERNA ZA PREVOZ PIJAĆE VODE
Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije nastavlja se snabdevanje stanovništva pijaćom vodom, otpremanjem auto-cisterne u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com