Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na više lokacija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija.

NOVI KVAR NA MREŽI U ULICI BULEVAR NEMANjIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Bulevar Nemanjića, kod broja 76, to je novi kvar, pre par dana je sanirana havarija kod broja 78. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar Nemanjića, na širem prostoru od Gerontološkog centra do tržnog centra“Zona 1“, deo ulice Dr Zorana Đinđića (od br. 121 do br.127), i ulice: Dušana Trifunca, Vase Albanca, Radnih brigada, Vojislava Miloševića.

KVAR NA VEZI U ULICI LjUBOMIRA NIKOLIĆA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Ljubomira Nikolića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ljubomira Nikolića, veza za fudbalski klub Delijski vis.

INTERVENCIJA U NASELjU DONjA VREŽINA

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Zorana Radosavljevića Čupe. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zorana Radosavljevića Čupe.

KVAROVI NA PRIKLjLjUČNIM VEZAMA U SELU TRUPALE

Voda na površini, potrebni su iskopi u selu Trupale, u ulicama: Knjaza Miloša, kod broja 27, i Svetosavskoj, kod broja 4. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Trupale.

NASTAVAK RADOVA U SELU DIVLjANE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Divljane. Zbog popravki priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Divljane.

KVAR NA VEZI U SELU DONjE MEĐUROVO

Voda curi na prvom ventilu u selu Donje Međurovo, u školi Desanka Maksimović. Zbog ospsobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u školi Desanka Maksimović ali je moguć prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.

INTERVENCIJE U SELU MRAMOR I NA MRAMORSKOM BRDU

Voda curi na prvim ventilima u selu Mramor i na Mramorskom brdu. Zbog inrevencije na zameni prvih ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor i na Mramorskom brdu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com