Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na više lokacija

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Selo Supovac
Nastala je havarija u selu Supovac, voda na ulici u vikend naselju. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Supovac, pored groblja i vikend naselje u tom delu.

Selo Gornje Međurovo, ulica Milorada Veličkovića
Nastavak radova u selu Gornje Međurovo, u ulici Milorada Veličkovića, kod škole. Zbog havarijske rekonstrukcije vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milorada Veličkovića.

Nastavak radova na uglu ulica Bulevar Nemanjića i Vojvode Mišića
Nastavljaju se radovi na uglu ulica Bulevar Nemanjića i Vojvode Mišića. Zbog osposobljavanja vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Ulica Vizantijski bulevar br. 126
Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 126. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za stambeni objekat (zgradu) na pomenutoj adresi.

Niška Banja, ulica Jovana Popovića br. 22
Voda na ulici, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 22. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Jovana Popovića (u neposrednom okruženju mesta kvara).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com