Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na više lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Trstenička br. 17
Voda je zatvorena zbog havarije i nužan je iskop u Trsteničkoj ulici, kod broja 17. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u II visinskoj zoni, na prostoru od Triglavske ulice, do Dušana Popovića sa jedne i Zetske i Mokranjčeve sa druge strane (Trstenička, Đorđa Кrstića, Gabrovačka, Šabačka, Кrste Đorđevića, Triglavska, Igmanska i druge).

Naselje Deveti maj, ugao ulica Jastrebačkih partizana i Studeničke
Voda na površini, potreban je iskop na raskrsnici ulica Jastrebačkih partizana i Studeničke u naselju Deveti maj. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Jastrebačkih partizana i Studeničkoj.

Selo Čukljenik
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Čukljenik, iznad dragstora 50 metara. Zbog intervencije na osposobljavanju sekundarne vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 13 sati u selu Čukljenik.

RADOVI NA OSPOSOBLJAVANJU PRIКLJUČNIH VEZA

Ulica Tanasija Mihajlovića Španca br. 16a
Кvar u šahti, potrebno je pronalaženje kape servisnog ventila u ulici Tanasija Mihajlovića Španca, kod broja 16a. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Tanasija Mihajlovića Španca.

Ulica Gligorija Đaka bb
Voda na površini, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Gligorija Đaka bb. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gligorija Đaka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button