Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na uglu ulica Vase Pelagića i Dr Vojislava Vučkovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

RADOVI NA UGLU ULICA VASE PELAGIĆA I DR VOJISLAVA VUČKOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Vase Pelagića i Dr Vojislava Vučkovića. Zbog osposobljavanja šiber ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Vase Pelagića, Dr Vojislava Vučkovića, i moguć prekid u okolnim ulicama: Radoja Domanovića, Vojvođanskoj, Viničkoj, Ilije Birčanina, Kninskoj, Milovana Glišića, Kurskoj, Šarplaninskoj.

RADOVI NA MREŽI U SELU MEZGRAJA

Voda otiče u zemlju, potrebno je pronaći tačno mesto havarije i potom krenuti sa iskopom negde na izlazu iz sela Mezgraja prema Donjoj Toponici, u livadama. Ukoliko se tokom dana pronađe mesto kvara obaviće se popravka vodovodne mreže i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Mezgraja i Donja Toponica.

KVAR NA MREŽI U DONjEM MEĐUROVU

Voda na površini, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u Moravskoj ulici, kod broja 24. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Donje Međurovo, i moguć prekid u selu Gornje Međurovo.

KVAR NA VEZI U ULICI ĐURE JAKŠIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Đure Jakšića, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Đure Jakšića.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjIMA JELAŠNICA, PRVA KUTINA I KRUPAC

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Jelašnica, u ulici Đorđa Kurtaka. Popravke po šahtama radiće se i u naselju Prva Kutina, u ulici Banjski put. Intervencije se obavljaju i u selu Krupac. Zbog popravki priključnih veza na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama i selu Krupac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com