Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na tri lokacije, cisterna sa pijaćom vodom za meštane sela Brenica i Rujnik

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Кnez Selo
Voda na površini, nužan je iskop u Кnez Selu, kod sanatorijuma i u sokaku desno na ulazu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кnez Selu.

Ulica Zetska
Voda na ulici, potreban je iskop kod medicinske škole u Zetskoj ulici. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Zetskoj ulici, leva strana od Кlininičkog centra do medicinske škole.

Ulica Jelene Glavaški br. 17
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Jelene Glavaški br. 17. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutoj adresi. Ukoliko ne drži deonični ventil biće u prekidu ulica Jelene Glavaški i okolne ulice: Jelke Radulović, Josipa Slavenskog, deo Đerdapske i deo ulice Majakovskog.

Sela Brenica i Rujnik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Brenica i Rujnik. Cisterna će boraviti u selu Brenica od 10 do 12 sati, zatim u selu Rujnik od 12 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com