Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na šest lokacija

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Selo Trupale, ulica Cara Lazara br. 12
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Cara Lazara (raniji naziv Radnička), kod broja 12, u selu Trupale. Zbog radova na mestu gde je ranije intervenisano na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Trupale.

Radovi na vodovodnoj mreži zbog kojih je obustavljeno vodosnabdevanje u 4 ulice
Ulica Jovana Apela
Obavljaju se prethodnog dana najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Apela (raniji naziv Mokranjčeva, 4 prilaz). Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Jovana Apela, Svetislava Кovačevića, Zorana Gudžića i Ilije Avramovića.

Gornja Vrežina, vikend naselje Gradac
Voda na ulici, nužan je iskop u vikend naselju Gradac, u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovdne mreže u prekidu je od prethodnog dana vodosnabdevanje i trajaće do 15 sati u vikend naselju Gradac.

Naselje Deveti maj, ulica Topličkog partizanskog odreda br. 143
Voda sa ulice ulazi u dvorište korisnika, potreban je iskop u ul. Topličkog partizanskog odreda br.143, u naselju Deveti maj. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Deveti maj (ul. Topličkog partizanskog odreda).

Naselje Nikola Tesla, ulica Avnoj-a br.26
Voda na ulici, za sanaciju je potreban iskop kolovoz-zemlja u ulici Avnoj-a br.26, u naselju Nikola Tesla. Ukoliko se budu izvodili radovi na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Avnoj-a.

Ulica Vojvode Mišića bb
Nastavak radova na saniranju novonastalog kvara na vodovodnoj mreži AC 500, u ulici Vojvode Mišića bb, na rekreativnom zidu blizu mosta. Zbog složenog procesa popravke cevovoda velikog prečnika neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com