Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži u gradu i okolnim mestima.

Nastavak radova na vodovodnoj mreži

Nastavljaju se radovi na uglu ulica Goce Delčeva i Đure Jakšića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Goce Delčeva, Đure Jakšića, Dravskoj, Mostarskoj i Vojvode Bojovića.

Nastavak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže

Nastavljaju se radovi na povezivanju ulice Žrtava fašizma na ulicu Vojvode Putnika. Zbog obavljanja tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Žrtava fašizma i Nosilaca Karađorđeve zvezde.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Cara Uroša

Voda na površini, potrebna je zamena šiber ventila u ulici Cara Uroša, u stambenoj zgradi broj 15. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Cara Uroša.

Popravka kvara u Gornjem Matejevcu

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Livađanskoj, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Livađanskoj ulici.

Popravke priključne veze u Donjem Matejevcu

Voda na kraju ulice, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u Donjem Matejevcu, u Podrumarskoj ulici. Ukoliko se tokom dana bude obavljala intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Podrumarskoj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com