Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na raskrsnici ulica Dragiše Cvetkovića i Uroša predića i na još nekoliko lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ugao ulica Dragiše Cvetkovića i Uroša Predića
Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Dragiše Cvetkovića i Uroša Predića. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulicama Dragiše Cvetkovića i Uroša Predića.

Ulica Cvijićeva
Danas se obavljaju planirani radovi na vodovodnoj mreži u Cvijićevoj ulici, najavljeni prethodnog dana. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Cvijićevoj ulici, od početka Bulevara Nemanjića i ul. Sedmi juli do ul. Ćirila i Metodija.

Selo Sečanica
Voda na površini, zbog više kvarova potrebna su raskopavanja u selu Sečanica. Tokom intervencija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

Ulica Trebinjska br. 51
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Trebinjskoj br. 51, kod trafoa. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi (Trebinjska br.51)

Ulica Jovana Jovanovića Zmaja br. 2A
Кvar na priključnoj vezi, potreban je iskop za pronalazak servisnog ventila u ulici Jovana Jovanovića Zmaja, kod br. 2A. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi (Jovana Jovanovića Zmaja br. 2A).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com