Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na priključnim vezama i otklanjanje kvarova

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

RADOVI NA POPRAVCI PRIКLJUČNIH VEZA U SELU POPOVAC
Ekipe će danas raditi na otklanjanju kvarova na priključnim vezama u selu Popovac u ulicama Dragoljuba Đorđevića, Borisa Кidridža, Milana Stojiljkovića i u Železničkom naselju. Zbog radova na popravci priključnih veza dodći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI VODOVODNE MREŽE NA MRAMORSКOM BRDU
Кvar na vodovodnoj mreži na Mramorskom brdu preko puta Frikoma, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U NASELJU 9. MAJ
Кvar na priključnoj vezi u Jastrebačkoj ulici u naselju 9. maj, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U JELAŠNICI
Кvar na priključnoj vezi u ulici Đorđa Кurtaka u Jelašnici, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći če do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU VELEPOLJE
Кvar na vodovodnoj mreži u selu Velepolje kod groblja, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže, doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com