Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na priključenju u ulici Petra Seratlića

JKP “Naissus” radiće se danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

KVAR NA VEZI U SELU MEDOŠEVAC

Voda na površini, nužan je iskop u selu Medoševac, u ulici Maršala Tita, kod broja 33, i ulici Dimitrija Tucovića. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Medoševac.

RADOVI ZBOG KVARA NA VEZI U ULICI 12. SRPSKE BRIGADE

Voda na površini, potreban je iskop u ulici 12. Srpske brigade br. 25. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici 12. Srpske brigade.

KVAROVI NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Gornji Matejevac, u ulicama Balkanskoj br. 28 i Karađorđevoj br. 13. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati, na prostoru naselja Gornji Matejevac.

RADOVI NA PRIKLjUČENjU U ULICI PETRA SERATLIĆA

Obavljaju se radovi na priključenju novog korisnika u ulici Petra Seratlića. Prethodnog dana je objavljena najava radova zbog kojih će biti u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 12 sati u ulici Petra Seratlića, i moguć prekid u delu Novog Kliničkog centra. Klinički centar je prethodnog dana uredno obavešten o planiranim radnim aktivnostima na priključenju.

KVAR NA MREŽI U SELU JELAŠNICA

Voda na kolovozu, nužan je iskop na putu za groblje u selu Jelašnica. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Jelašnica.

KVAROVI PO ŠAHTAMA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda puni šahte, potrebne su intervencije u naselju Deveti maj, u ulicama: Zelenoj i Ive Lole Ribara. Zbog osposobljavanja prvih ventila na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Zelenoj i Ive Lole Ribara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com