Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na popravci vodovodne mreže u nekoliko sela i nekoliko ulica u gradu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Gorička br. 69
Voda na ulici, nužan je iskop u Goričkoj ulici, kod broja 69. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Goričkoj ulici.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 5
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Mileta Đurđanovića br. 5, u selu Popovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića.

Ulica Jovana Babunskog br. 13
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Babunskog, ispred stambene zgrade br.13. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Jovana Babunskog (pomenuta stambena zgrada).

Selo Hum, ul. Danila Price
Voda na površini, potreban je iskop na više mesta u ulici Danila Price, u selu Hum. Zbog radova na popravci priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Selo Donja Toponica
Voda na površini, potreban je ručni iskop na javnoj česmi u selu Donja Toponica. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za mali broj korisnika u selu Donja Toponica, pored javne česme.

Selo Rujnik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom. Cisterna će boraviti u pomenutom selu u vremenu od 11 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com