Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na popravci vodovodne mreže u gradu i okolini

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ulice Bulevar dr Zorana Đinđića i Dušanova
Voda na ulici, potreban je iskop na uglu ulica Bulevar dr Zorana Đinđića i Dušanove. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar dr Zorana Đinđića, od Zetske ulice do (Crvenog pevca) raskrsnice sa ulicom Vojvode Mišića, i u delu Dušanove ulice, od Trga Patrijarha Pavla do ulice Vojvode Mišića.

Naselje Donji Кomren, ulica Mladosti br. 95
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Mladosti, kod broja 95, u naselju Donji Кomren. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mladosti.

Ulica Franca Vintera br. 93
Voda na površini, curi ispod hidranta, potreban je iskop u ulici Franca Vintera, ispred broja 93. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Franca Vintera.

Selo Gornje Međurovo, ul. Dragoljuba Dimitrijevića
Voda na ulici, nužan je iskop u ul. Dragoljuba Dimitrijevića, kod škole, u selu Gornje Međurovo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dragoljuba Dimitrijevića, u delu sela Gornje Međurovo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com