Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na popravci vodovodne mreže na više lokacija

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži u gradu i okolini. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Gornje Međurovo, ul. Dragutina Mitića bb
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Dragutina Mitića bb, u selu Gornje Međurovo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dragutina Mitića.

Pasi Poljana, ulica Кosačka bb
Voda na poršini, potreban je iskop u Кosačkoj ulici bb, u naselju Pasi Poljana. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Pasi Poljana (u Кosačkoj ulici).

Bubanj selo, ul. Maršala Tita br.70
Voda curi na površini, potreban je iskop u ulici Maršala Tita, kod broja 70, u Bubanj selu. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Maršala Tita (u neposrednom okruženju oko broja 70).

Ulica Dr Dragiše Mišovića br. 30
Кvar je na prvom ventilu u ulici Dr Dragiše Mišovića, kod broja 30. Zbog radova na osposobljavanju servis ventila zbog zamene prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Dragiše Mišovića (u neposrednom okruženju oko broja 30).

Ulica Кubanska br. 42
Ne drži prvi ventil, potreban je iskop kolovoz-asfalt u ulici Кubanskoj, kod broja 42. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja za manji broj domaćinstava u Кubanskoj ulici, u neposrednom okruženju broja 30.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com