Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na popravci vodovodne mreže, cisterna sa pijaćom vodom u selu Rujnik

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Rendgenova br. 1
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Rendgenovoj br. 1. Zbog intervencije na popravci vodovodne mreže, jedan sat biće u prekidu vodosnabdevanje u celoj ulici (od Bulevara dr Zorana Đinđića do ul. Dragiše Cvetkovića) kao i na samoj adresi stambene zgrade u Rendgenovoj br. 1 biće obustavljeno vodosnabdevanje do 15 sati.

Selo Supovac
Кvar na potisu, nužan je iskop u selu Supovac, iznad rezervoara. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Selo Jelašnica, ulica Кralja Milana bb
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Кralja Milana bb, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Кralja Milana u selu Jelašnica.

Ulica Alekse Nenadovića br. 45
Кvar na priključnoj vezi, potreban je iskop za pronalazak servisnog ventila u ulici Alekse Nenadovića, kod br. 45. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi (Alekse Nenadovića br. 45).

Selo Rujnik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom. Cisterna će boraviti u pomenutom selu u vremenu od 14 do 18 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close