Ako vam plejer ne radi kliknite ovde...

Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na popravci vodovodne mreže

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Ulica Durmitorska
Voda na ulici, nužan je iskop u Durmitorskoj ulici, na prilazu ispred hotela“TAMY“. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Durmitorske i okolnim ulicama (dr Vojislava Stojanovića, delu Paraćinske, delu Njagoševe).

Кnez Selo
Voda na površini, potreban je iskop u sokaku desno, na ulazu u Кnez Selo. Zbog aktivnosti na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Кnez Sela,(na ulazu gde se izvode radovi).

Gornja Vrežina, vikend naselje Gradac
Voda na površini, nužan je iskop u vikend naselju Gradac, u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju Gradac.

Naselje Mramorski potok
Кvar na prvom ventilu, potreban je iskop u naselju Mramorski potok. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na jednoj adresi(kod korisnika gde se obavljaju radovi).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close