Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na popravci priključne veze u ulici Borivoja Gojkovića

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U ULICI BORIVOJA GOJKOVIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Borivoja Gojkovića kod broja 1, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Borivoja Gojkovića.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u Pop Ignjatovoj ulici kod broja 6, i u ulici Vase Čarapića kod broja 6, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U BOVANSKOJ ULICI

Kvar na priključnoj vezi u Bovanskoj ulici kod broja 32, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavak radova u Sinđelićevoj ulici u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u Sinđelićevoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini u ulici Doktora Save Petrovića, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Doktora Save Petrovića.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA

Voda na površini u ulici Jovana Rajića kod broja 14, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Rajića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama Belopalanačka bb, Kazandžijsko Sokače 19, Apelovac 60, Dušana Popovića 100. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com