Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na pet lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Hadži-Prodanova br. 35
Voda u šahti, potreban je iskop u ulici Hadži-Prodanovoj, kod broja 35. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Hadži-Prodanovoj.

Ulica Dimitrija Tucovića bb
Voda na trotoaru i otiče u slivnik, nužan je iskop u ulici Dimitrija Tucovića bb, kod železničke stanice. Zbok popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja kod manjeg broja korisnika u neposrednom okruženju mesta kvara.

Ugao ulica Alekse Nenadovića i Dimitrija Tucovića
Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Alekse Nenadovića i Dimitrija Tucovića. Zbog radova na popravci deoničnog šibera neće biti obustavljanja vodosnabdevanja.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 1
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Mileta Đurđanovića br. 1, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice, kod manjeg broja domaćinstava u neposrednoj blizini mesta iskopa.

Ulica Кrivi vir br. 1-3-5
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Кrivi vir, kod brojeva 1-3-5. Ukoliko se budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Кrivi vir, moguć je prekid i u okolnim ulicama Branka Кrsmanovića, Narodnih heroja i delu Pariske komune.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com