Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

 

Nastavak radova na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Putnika
Nastavljaju se radovi na povezivanju novoizrađene na postojeću vodovodnu mrežu, ulicu Đure Jakšića na ulicu Vojvode Putnika. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Vojvode Putnika i sve ulice na prostoru od Кajmakčalanske do Šantićeve (Vojvode Bojovića, Prištinska, Кajmakčalanska, Prokupačka, Dravska, Mostarska, Ohridska, Đure Jakšića, Goce Delčeva, Milentija Popovića, Dimitrvgradska). Završetak radova i normalizacija u snabdevanju vodom se predviđa do 15 sati.

Radovi na vodovodnoj mreži u Primorskoj ulici
Voda na ulici, potrebno je osposobljavanje uličnog hidranta u Primorskoj ulici. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Primorskoj ulici.

Кvar na mreži u Donjem Matejevcu
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Donji Matejevac, u ulici Кralja Aleksandra. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Donjem Matejevcu.

Voda na ulici u selu Lalinac
Voda na površini, potreban je iskop u selu Lalinac, u ulici Mramorskoj, kod broja 13. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Lalinac

Popravke priključnih veza u selima Berčinac, Miljkovac, Gornja Toponica, Donja Trnava i Mezgraja
Voda puni šahte zbog kvarova na prvim ventilima u više moravskih sela. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima: Berčinac, Miljkovac, Gornja Toponica, Donja Trnava i Mezgraja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button