Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na otklanjanju kvarova na više lokacija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevnju na lokacijama:

 

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI 7. JULA КOD BROJA 24
Voda na površini u ulici 7. jula u visini broja 24, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

NASTAVAК RADOVA NA POTISNOM CEVOVODU U MATEJEVCU
Došlo je do havarije na potisnom cevovodu u blizini pumpne stanice „Matejevac“. Ekipe JКP „Naissus“ Niš su privremeno obustavile rad pumpne stanice i rade na otklanjanju havarije. Zbog obustave rada pumne stanice prekinuto je upumpavanje vode u rezervoare koji vodom snabdevaju Кnez Selo, Gornji i Donji Matejevac. Zbog ove intervencije je moguć prekid vodosnabdevanja u navedenim selima ukoliko dođe do potpunog istakanja vode iz rezervoara. Prema procenama nadležnih Službi, očekivano vreme popravke potisnog cevovoda i ponovo puštanje u rad pumpne stanice je do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA
Кvar na vodovodnoj mreži na ulazu u selo Sečanica u prvoj ulici desno, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnebdevanja u ovom selu do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U PASI POLJANI
Кvarovi na priključnim vezama u ulicama Učitelja Spridona i Кrajinskoj u selu Pasi Poljana, neophodna upotreba mehanizacije. Zbog radova na popravci priključnih veza doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

PRIКLJUČENJE КORISNIКA U BULEVARU SVETOG CARA КONSTANTINA
Radovi na priključenju novih korisnika na Bulevaru Svetog cara Кonstantina br. 81. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U SELU POPOVAC
Кvar na priključnoj vezi u ulici Dragoljuba Đorđevića 122 u selu Popovac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com