Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na otklanjanju kvarova na mnogim lokacijama u Nišu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

Nastavak radova u Šumadijskoj ulici
Nastavak radova na popravci priključne veze u Šumadijskoj ulici. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u Šumadijskoj do 15 sati.

Кvar na vodovodnoj mreži u Gornjoj Toponici
Voda na ulici Carice Milice u selu Gornja Toponica, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Radovi na više lokacija u Gornjem Matejevcu
Radovi na popravci vodovodne mreže i priključnih veza na više lokacija u Gornjem Matejevcu, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključnih veza i sanacije vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Popravka priključnih veza u Pasi Poljani
Radovi na popravci priključnih veza u Pasi Poljani na putu za Novo groblje i u ulici 8. Srpske brigade. Zbog radova na popravci priključnih veza mogući su prekidi vodosnabdevanja na ovim lokacijama do 15 sati.

Nastavak radova na više lokacija u Кovanlučkoj ulici
Nastavljaju se radovi na osposobljavanju priključnih veza na više lokacija u Кovanlučkoj ulici. Zbog radova na popravci priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Кvarovi na priključnim vezama u Babičkog odreda
Popravka kvarova na priključnim vezama u ulici Babičkog odreda kod brojeva 28 i 41. Zbog popravke kvarova moguć prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Put za Donje Vlase
Кvarovi na priključnoj vezi u ulicama Vaska Pope i Pavla Savića IV prilaz. Zbog radova na popravci priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

Bore Vukmirovića br. 15
Popravka prvog ventila u ulici Bore Vukmirovića br. 15. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Negotinska br. 37
Popravka prvog ventila u Negotinskoj ulici kod broja 37. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Novo Selo, Radovana Aleksića br. 8
Кvar na priključnoj vezi u Novom Selu u ulici Radovana Aleksića br. 8. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Popravke priključnih veza na dve lokacije u ulici Zdravke Vučković
Кvarovi na priključnim vezama kod brojeva 42 i 77 u ulici Zdravke Vučković. Zbog radova na popravci priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com