Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na Nišavskom keju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U JADRANSKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u Jadranskoj ulici, ispod mosta Mladosti. Zbog popravke vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Jagodin mala, od ulice Kosovke devojke, leva strana sa ulicama Voje Rinčića i Kralja Milutina do poligona za obuku vozača. Bez vode biće i deo ul. Bulevar Nikole Tesle do benzinske pumpe NIS Petrol sa jedne strane i deo Jadranaske ulice sa druge strane do tvrđavskog mosta. Moguć je smanjen pritisak u mreži za neke okolne ulice.

RADOVI NA NIŠAVSKOM KEJU

Radovi na sanaciji oštećenja vodovodne mreže na Nišavskom keju. Usled ovih složenih radova kod ušća Gabrovačke reke u Nišavu neće biti prekida u snabdevanju vodom.

ZAMENA SERVISNOG VENTILA U NASELjU 9. MAJ

Zamena servisnog ventila u ulici Topličkog partizanskog odreda u naselju 9. maj. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U IVANA GORANA KOVAČIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Ivana Gorana Kovačića kod broja 22. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosanbdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI VOJINA KRAJINOVIĆA VELIKOG

Kvar na priključnoj vezi u ulici Vojina Krajinovića Golemog kod broja 1a, nužno raskopavanja. Zbog radova na popravci priključne veze, doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com