Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na nekoliko lokacija u gradu i okolnim mestima

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Gornji Matejevac
Voda na više lokacija u selu Gornji Matejevac, nužan je iskop u ulicama: Savskoj, Vinogradarskoj, Livađanskoj i Terzinskoj kod trafoa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Gornji Matejevac.

Novo Selo, ulica Gajtanička bb
Voda na površini, potreban je iskop u Gajtaničkoj ulici, u Novom selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće bez vode do 15 sati Gajtanička ulica.

Ulica Đerdapska br. 1
Voda u šahti, potreban je iskop u Đerdapskoj ulici, kod broja 1. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Naselje Donja Vrežina, ulica Toplička bb
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u Topličkoj ulici bb, u naselju Donja Vrežina. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Topličkoj ulici.

Ulica Mladih
Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Mladih (deo ulice Orlovića Pavla). Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mladih.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com