Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na nekoliko lokacija u Gornjem Matejevcu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornji Matejevac, ulica Čarenska bb
Voda na ulici, nužan je iskop u Čarenskoj ulici bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (Čarenska i okolne ulice: Ljutice Bogdana, Кralja Milutina, Takovska).

Gornji Matejevac, ulica Hajduk Veljkova br. 26
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Hajduk Veljkovoj br. 26, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (Hajduk Veljkova, Pop Ignjatova i Кraljevića Marka).

Gornji Matejevac, ulica Vodovodska br. 9
Vlaga se pojavljuje u suturenu po rečima korisnika, nužno je raskopavanje u ul. Vodovodskoj br. 9, u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (Vodovodska ulica).

Naselje Deveti maj, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 143
Voda na površini, pojavljuje se noću, nužan je iskop u ul. Topličkog partizanskog odreda br. 143, u naselju Deveti maj. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Deveti maj, krajnji deo ulice Topličkog partizanskog odreda.

Selo Vrtište, ul. Beogradska br. 2
Voda na površini, potreban je iskop i zamena veze u Beogradskoj ulici br. 2, u selu Vrtište. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za mali broj korisnika u selu Vrtište, trenutno je bez vode samo pomenuta adresa, Beogradska br. 2.

Selo Rujnik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom. Cisterna će boraviti u pomenutom selu u vremenu od 11 do 15 sati.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close