Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na nekoliko lokacija i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Beograd mala, ulice Bovanska 42 i Bosanska br. 6
Voda na površini, potreban je iskop u ulicama Bovanska 42 i Bosanska 6, na prostoru tzv. naselja Beograd mala. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Beograd male(ulice: Bovanska, Bosanska, Bregalnička, Ovčepoljska, Banjska, Moravska, Blačka).

Ulica Marka Jovanovića br. 49
Voda na ulici u ulici Marka Jovanovića, ispred broja 49. Zbog kvara na hidrantu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Marka Jovanovića.

Ulica Marina Držića br. 44, I prilaz
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Marina Držića br. 44, I prilaz. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Marina Držića, za I prilaz.

Ulica Sutjeska br. 2
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Sutjeskoj, kod broja 2. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za istu adresu, postoji mogućnost da budu u prekidu i 10-tak domaćinstava u neposrednom okruženju mesta kvara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com